Blog

ceramista.cat / Sin categoría  / Revolució excèntrica
REVOLUCIÓ EXCÈNTRICA

Revolució excèntrica

Revolució excèntrica

aparador “El núvol” de Recien Llovido

Quan la Sílvia em va proposar omplir el seu Núvol, l’aparador de la botiga, em va semblar genial disposar d’aquest espai, era una proposta petita però interessant, que jo em vaig prendre  intensament, en tenia moltes ganes. Així doncs em vaig disposar a fer una petita col·lecció, les idees es van anar encaminant i el treball va donar fruits. Vaig jugar amb el torn fins a trobar un fil d’on estirar, un fil per escriure una petita història de fang que vaig anomenar revolució excèntrica, revolució perquè era feta al torn que gira i gira, i excèntrica perquè descentrava les peces, volia escriure sobre l’egocentrisme de l’humà  que massa sovint es creu per sobre de la natura, del món, del altres homes i dones…

Revolució excèntrica

quan gira el torn, jo no sóc el centre, quan gira el món, tampoc.

El torn, per a un ceramista, és l’eina heretada de l’ofici i mirar de reinventar el que ja està inventat és la obsessió de tot ceramista, també la meva.

I així és com han  sorgit els “cercles d’aire” una col·lecció en la que encara ara hi treballo, donant-li nous matisos, noves interpretacions, noves voltes. Ara m’he capficat amb els “cercles de metall” i en qualsevol moment  trobaré  nous cercles que escriure.

Leave a Reply