Blog

ceramista.cat / Sin categoría  / La Festa Major de Centelles
La Festa Major de Centelles més artística, present als estudis oberts

La Festa Major de Centelles

La Festa Major de Centelles

La Festa Major de Centelles més artística, present als estudis oberts

Toni Carrasco (Foto: Toni Carrasco).- Els tres artistes locals Jordi Sarrate, Marta Postico i David Casals van obrir els seus estudis durant els dies de Festa Major per mostrar la seva obra i els espais on treballen de forma íntima, discreta i de forma molt eficaç.

Sarrate i Casals, amb els pinzells i les seves teles. Postico amb les mans i el fang

Jordi Sarrate amb els seus collages i el seu blau, omnipresent arreu i la ceramista Marta Postico cada cop més amb una ceràmica de formes transgressores, moderna i que ja té sortida al mercat comercial com a peces úniques de museu en els millors restaurants en forma de plats, bols, etc.

David Casals, el màxim exponent al nostre país del nou realisme contemporani combina en els seus treballs la pintura abstracta del segle passat amb la seva visió més actual i innovadora de la figuració i el detall. Una obra on es combinen paisatges naturals com si fossin marines. Però amb escenes naturals modificades per l’home com carreteres, túnels, edificis o fabriques i utilitzant tècniques ben diverses.

Una obra on queden reflectits i impregnats sentiments com la solitud, la pau, la tranquil·litat, la quietud i on podem descriure i interpretar una inesgotable font d’inspiració interpretativa amb temàtiques de tota índole i perennes en el temps.

 

http://estudisoberts5.blogspot.com/

Leave a Reply