Blog

ceramista.cat / My Home  / Més ciutat, més cultura, més ceràmica
Més ciutat, més cultura, més ceràmica

Més ciutat, més cultura, més ceràmica

Més ciutat, més cultura, més ceràmica

El col·legi d’arquitectes inaugura “C+++”

El 10 de juny a les 19.30 h. el Col·legi d’Arquitectes d’Osona inaugura l’exposició “C+++” més ciutat, més cultura, més ceràmica. Els participants d’aquesta mostra han creat les seves peces ceràmiques a partir dels conceptes Cultura i Arquitectura. Són obres úniques, elaborades des de la gran varietat de processos de manufactura ceràmica i fetes expressament per aquesta exposició. En totes elles la llibertat creativa ha estat el punt de partida.

Cultura i/o Arquitectura són dos conceptes molt oberts, cada artista ceramista hi ha entrat des de la seva òptica, utilitzant procediments personals i singulars de realització. El llenguatge artístic, parla i s’expressa des de la singularitat i personalitat de cadascun dels participants.

La mostra es presentarà tant a l’interior de la sala d’exposicions com a l’exterior. A l’interior del Col·legi d’Arquitectes s’hi podran veure les peces dels artistes: Carme Collell, Jordi Marcet i Rosa Vila Abadal, Pep Madrenas, Rosa Garcia, Jordi Lafon, Marta Postico, Judit Molera, Roger Coll, Gemma Codina, Montse Cots, Sol Roca, Dani Ortiz, Núria Nofrarias, Núria Riera i Esperança Tortades. A l’exterior, a la Plaça Bisbe Oliba, s’hi trobaran obres de Sama Genís, Sol Roca, Roger Coll, Núria Nofrarias, Gemma Codina, Ramon Sansalvador.

Leave a Reply